FahdaNur Cayang

By: FahdaNur Cayang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Feb-2008 10:42 Email | Share | | Bookmark
Waiting for ur mail...

clip_image001
clip_image002
clip_image003
View all 12 photos...

Hey U.... Yes U.....
Hmmmmmmmmm no time to even mail or msg me aah??????????
Ah u are thinking to mail me now??????
chooooo cho chweet of u...........
Ah come on send it across... I m waiting for ur "hi"..
Hmmmmmm how long I have to wait??????????
What????????? No need to wait ah????????? wow....
Hmmmmm..im waitingggggggggggg
Hey I m watching u, so do send a hi soon..........
Hey don't try to fool meeeeeeeeee......
Hmmmmmm tired of typing...
You say or not...but I will..........
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii friend .......
Each moment in a day has its own value
Morning brings Hope...
Afternoon brings Faith..
Evening brings Love....
And
Night brings Rest...
Wish you find them all today.
Keep smiling!!!


Wednesday, 13-Feb-2008 04:24 Email | Share | | Bookmark
Berjaya Times Square

DSCN0389
DSCN0390
DSCN0392
View all 7 photos...
Cuti Raya Cina kali ni memang tak berapa happening sangat.
Sebab tak de plan pergi cuti kat mana-mana.
1st day - lepak di rumah
2nd day - Wet World again.. Kali ni dgn Fuza & anak2.
3rd day - lepak di rumah
4th day - lepak di Berjaya Times Square.. Sampai penat.
5th day - lepak di rumah
6th day - lepak di rumah



Thursday, 17-Jan-2008 05:28 Email | Share | | Bookmark
Birthday Fahda ke-4

okayy
Sedapnya cake ni
Sehingga menjilat jari
View all 8 photos...
Actually ni gambar lama.. Tak lama sangat dlm raya tahun lepas 2007.
Sempena Birthday Fahda yang ke-4, kami buat satu birthday Party utk
Fahda. Kebetulan birthdate Fahda dlm musim raya, kami pun buat lah open house.. Bukan house besar2 pun.. Untuk sedara mara yg dekat ajerr.. Tp yang surprisenya sedara mara yang jauh dr Kelantan pun mari. Thanks tu Mok Teh/Pak Teh dr Kelantan yang memeriahkan rumah kami.

Malangnya cake hari jadi nya kecik ajerr.. Sbb ingat adik beradik je yg datang.. Ni kira last minute plan sbb masa tu Mama baru baik demam/batuk selama 2-3 minggu. Itupun tak baik betula lagi. Nasib baik ramai yang tolong.. Thanks to all..

Happy birthday Fahda..


Thursday, 17-Jan-2008 04:44 Email | Share | | Bookmark
Dah lama tak update benda alah ni....

Lama tak update Fotopages ni. semuanya sebab semakin sebuk dengan kerja
dan lagi satu sebab camera ku rosak...!! sayang betul.. anyway last
month mama dah beli digital camera baru.. Nikon. model berapa tak ingat
lah.. tp murah dr yg dulu.. walaupun murah, featuresnya lebih menarik.
and MP pun lebih.. dulu 4.2MP aje.. now we got 7MP.
Diharapkan selepas ni foropages ini kembali ceria and meriah....
rajin-rajinkanlah diriku..!!


Monday, 29-Jan-2007 06:29 Email | Share | | Bookmark
Wet World Shah Alam

Comel
Suka betul fahda, kalau jumpa air
Wet World Shah Alam
View all 4 photos...
Tak ingat bila ni.. tapi last year 2006. Saja amik emergency leave sbb
nak bawak fahda ke sini. IKa pun ponteng sekolah gak sbb nak ke ikut.
Nasib baik ada ika menemankan. kalau tak susah gak nak control si kecik
ni.. haiii.. bila lah nak pergi lagi ni. walaupun dekat sejengkal je
dengan rumah tp nak pergi ni kena cari masa gak.
anyway Wet World Shah Alam ni ok lah tempatnya walaupun mcm tak bersih
sangat. tp tempat budak2 memang ok.. tengoklah fahda main sampai tak
ingat dunia.. balik je terus dia tertidur.. penat sangat. bukan dia
aje.. mama & maksu nya pun sama.. sakit2 badan dibuatnya.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net